Psykolog Morten Halberg

Om min undervis­ning

Hos mig har undervisning altid et refleksiv praktiker fokus. Vi arbejder på, at du konkret skal kunne navigere bedre og mere kvalificeret i din arbejdsmæssige praksis, hvad enten det er samtaler, pædagogiske indsatser eller socialt arbejde.

Jeg har gennem mange år beskæftiget mig med: Narrativ og løsningsfokuseret praksis, systemisk teori og eksistentiel filosofi, og hvordan vi kan kombinere og omsætte tankegodset fra disse tilgange i praksis. Gennem mit faglige virke, har jeg beskæftiget mig med mange forskellige områder og professionelle roller, og derfor haft mulighed for at praktisere og udvikle min egen forståelse af disse tilgange.​

Mit erfaringsgrundlag omfatter blandt andet:

  • Familiebehandling i Norge
  • Behandling af traumatiserede flygtninge
  • Projektarbejde med unge rusmiddelbrugere
  • Privat praktiserende psykolog

Som underviser har jeg gennem tiden holdt kurser og uddannet andre indenfor disse områder og tilgange eksempelvis som ekstern lektor på Københavns Universitet. Jeg er desuden certificeret trainer i Feedback informed treatment (FIT), en overordnet tilgang til kvalitets sikring af behandling, og har gennem nogle år arbejdet med implementering og undervisning af en feedback informeret tilgang til praksis.

Se slides fra undervisningen her

Se aktuelle kurser her

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

  • ​Cand. Psych.
  • Autoriseret Psykolog
  • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket