Psykolog Morten Halberg

Priser

​Jeg følger Dansk psykolog forenings retningslinjer for priser og takster. Længere nede kan du se en prisliste for de enkelte ydelser.

TILSKUD:

Hvis du har en henvisning fra din læge, kan du desværre IKKE få tilskud gennem den offentlige sygesikring hos mig. Det forudsætter et ydernummer, som jeg ikke har. Jeg tager dog gerne imod dig, der kommer med en lægehenvisning, du skal bare selv betale den fulde takst.

Der er mulighed for tilskud gennem Sygeforsikringen “danmark” til ydelser som: Psykologsamtaler, 2 pers konsultationer samt video- og telefon konsultation.​

BETINGELSER OG VILKÅR:

Det er en forudsætning, at du læser og godkender samtykkeerklæring til behandling af dine personoplysninger samt de generelle vilkår som fremsendes efter tidsbestilling.

Ved udeblivelse, eller afbud efter aftalt tid, faktureres det fulde beløb. Afbud skal ske senest kl 10 dagen før den aftalte tid ved sms eller opkald til telefon+45 2230 1912

SAMTALER

TERAPI, COACHING OG PSYKOLOGFORLØB

Alle kliniske ydelser så som terapi og psykologbehandling er fritaget for moms, coaching samtaler er derimod pålagt moms.

Studerende, pensionister og kontanthjælpsmodtagere får 10% rabat mod fremvisning af gyldig dokumentation.

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål så er du velkommen til at tage kontakt. Du kan læse mere om mine samtaler her.​

 • Familie/par samtale (90 min) 1900,-
 • Psykolog Samtale (60 min) 1250,-
 • Video/telefon konsultation (60 min) 1000,-
 • Coaching samtale (60 min) 1250,- (+ moms)

SUPERVISION

INDIVIDUELT, TEAMS OG FORLØB

​Grupper regnes som 3-8 personer. Hvis du ønsker at lave et supervisionsforløb for dig eller dit team, kan vi lave aftale om det.

Priserne kan blive pålagt moms. Noget supervision er dog momsfritaget, f.eks. hvis der er tale om uddannelsesforløb og supervisionen gives i forhold til behandlingsarbejde.

Du er altid velkommen til at tage kontakt og høre nærmere om dine muligheder. 

 • Gruppesupervision (efter aftale)
 • Indi. supervision 1500,- pr time (ved forløb kan aftales samlet pris)

UNDERVISNING

OPLÆG, TEMADAGE OG KURSER

​Priserne her er udgangspunktet, hvis jeg skal komme ud og undervise eller holde oplæg. Alle priser pålægges moms, undervisning der foregår som del af uddannelse kan dog i nogle tilfælde være momsfritaget.

I praksis aftales undervisning, konsulentopgaver og foredrag ud fra den konkrete opgave, så vi sammen kan afgøre hvad der er brug for.

Tag kontakt for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

 • Undervisning og foredrag 16.000,-
 • Konsulentarbejde 2000,- pr time

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

 • ​Cand. Psych.
 • Autoriseret Psykolog
 • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket