Psykolog Morten Halberg

Under­visning

Her kan du læse mere om min undervisning, finde slides fra undervisningen og se hvad jeg har beskæftige mig med. Kurser og temadage kan tilrettelægges ud fra dine konkrete ønsker og behov eller du kan tilmelde dig de aktuelle kurser, som jeg udbyder.


Jeg har mange års erfaring med undervisning i en lang række sammenhænge, og har undervist faglige teams, i organisationer og på universitetet gennem en årrække. Jeg tilbyder kurser, temadage og oplæg for fagpersoner og organisationer, og har særligt specialiseret mig i tilgange til terapi og professionelle samtaler med afsæt i eksistentielle, systemiske og narrative tilgange.

Hvis du ønsker at vide mere eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde en løsning der passer dig. 

“Jeg vil bestemt anbefale dig til andre. Du skaber et trygt rum, hvor der er plads til alles input, du virker til at have stor viden og erfaring, som er brugbart at trække på, når man er ny i feltet.”
-TIDLIGERE KURSIST

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

  • ​Cand. Psych.
  • Autoriseret Psykolog
  • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket