Psykolog Morten Halberg

Samtaler

Livet byder nogle gange på udfordringer, som gør at vi mister fodfæstet eller taber overblikket, så vi ikke længere kan finde veje videre. Der kan også være tidspunkter i livet, hvad enten det er privat eller professionelt, hvor man befinder sig i en situation som kalder på en udvikling eller et retningsskifte. Her kan man have brug for en samtalepartner, så man igen kan finde tilbage på sporet, og bevæge sig i retning af et ønsket liv.

Hos mig tager samtalerne altid afsæt, i den forandring du ønsker. Det er her vi starter vores samarbejde, og​ iværksætter løsninger og ideer, som kan bringe dig tilbage på sporet, af det liv du vil leve.

Jeg arbejder overordnet med udgangspunkt i eksistentielle tilgange samt narrative og løsningsfokuseret metode, hvilket frem for alt vil sige et ressourceorienteret fokus med vægt på dominerende og væsentlige fortællinger, du har med dig i livet. Samtaler hos mig har altid en opmærksomhed på hvordan-virker-det-for-dig, og jeg vil være optaget af hvordan vores samarbejde fører til konkrete forandringer i dit liv, din arbejdsmæssige praksis eller hvor det nu er du ønsker det.

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv”
- TIDLIGERE KLIENT

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

  • ​Cand. Psych.
  • Autoriseret Psykolog
  • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket