Psykolog Morten Halberg

Supervision

Som fagpersoner står vi fra tid til anden i fastlåste situationer, etiske dilemmaer og metodiske blindgyder, hvor vores professionelle og personlige handlekraft sættes på prøve. Supervision kan være et stærkt fagligt svar, der sikre at man kan gå videre og se nye handlemuligheder.

Jeg yder supervision til enkeltpersoner, team eller grupper. Supervisionen kan foregå på ude på jeres arbejdsplads, eller vi kan aftale at jeg stiller lokale til rådighed. Er du psykolog​ der ønsker supervision med henblik på autorisation, kan vi træffe aftale om det, eller du kan tilmelde dig autorisationsgruppe her.

I videoen her kan du høre mig fortælle om supervision, som en særlig faglig sammenhæng, og om den autorisationsgruppen, for psykologer, som jeg afholder. I videoen spørg jeg også dig, hvad du mener er vigtige temaer i sådan en autorisationsgruppe.​

“Med Morten Halberg som supervisor får man mere end blot en supervisor, som tilrettelægger solide supervisionsforløb, der tilpasses den unikke målgruppe. Vi fik i Morten en supervisor, der gentagne gange viste, at han tog personlig interesse i vores organisation og at han gerne ville yde en ekstra indsats for at hjælpe til, at vores rådgivere og organisation udviklede sig bedst muligt.”
- REMO POULSEN, PSYKOLOGISK KORTTIDSRÅDGIVNING

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

  • ​Cand. Psych.
  • Autoriseret Psykolog
  • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket