Psykolog Morten Halberg

Coaching og udvikling

​Coaching og udviklingssamtalen er en personlig professionel samtale, der lægger sig i skæringsfeltet mellem terapi, hverdagssamtalen og rådgivning. Det er en samtale der giver dig mulighed for at arbejde med din person og personlige historie i relation til dit profesionelle virke. Motivationen for denne type samtaler kan være mange, fra konkrete arbejdsopgaver over organisatoriske forandringer til et ønske om egen personlig udvikling. Den røde tråd gennem det hele er DIG og din historie ind i den situation du står i.

Samtalerne kan eksempelvis tage form som:

  • Personligt udviklingsarbejde
  • Ledelses coaching
  • Team udvikling

Her tager vi ikke nødvendigvis udgangspunkt i problemer eller søger løsninger, men i hvad der er vigtigt for dig. Det kan være en undren eller nysgerrighed, der måtte være dukket op eller en fornemmelse af at noget må adresseres. Og hvad er så formålet med det? tja, måske ved du heller ikke det endnu.

Tanken er i hvert fald, at jeg stiller mig og en samtale til rådighed for dig, hvor du får mulighed for at blive lidt klogere på, hvad der giver retning til dit liv og virke.

Jeg vil ikke love dig, at du går fra samtalen med redskaber eller løsninger, men jeg kan love dig, at jeg vil gøre hvad jeg kan for, at du går derfra med en lidt bedre fornemmelse af, hvad der er vigtigt i dit liv.

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

  • ​Cand. Psych.
  • Autoriseret Psykolog
  • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket