Psykolog Morten Halberg

Autorisa­tions­gruppe

Autorisations gruppen er for dig som er på vej mod autorisation, og som ønsker et fagligt sammenhængende supervisionsforløb. Du får en samlet pakke, med 40 timers ekstern supervision, der er tilrettelagt og målrettet den praktiske efteruddannelse som autoriseret psykolog.

Forløbet giver en ramme, hvor du kan træne og udvikle dine faglige kompetencer som psykolog, og blive fortrolig i arbejdet med systemisk/narrativ og løsningsfokuseret tilgang. I forløbet sætter vi fokus på din faglige og personlige udvikling, den praktiske hverdag som psykolog og på tilbagevendende problemstillinger, vi møder i vores virke.

Det være sig umotiverede klienter, vrede forældre eller vanskelige samtaler – for nu bare at nævne et par stykker. Supervisionen vil altid have jeres praksis, og de sager som bringes med, som sit​ omdrejningspunkt. Vi kommer til at arbejde med de konkrete problemstillinger, som I står med, og relatere det til overordnede tematikker og psykologfaglige problemstillinger.

Vi kigger også på grundlæggende metodiske færdigheder, som for eksempel alliancedannelse, spørgeteknik og processtyring, og hvordan de integreres i dit arbejde, så du bliver skarpere på din rolle som psykolog.

Hvis du allerede nu vil have indflydelse på, hvilke temaer autorisationsgruppen skal beskæftige sig med. Så se lige videoen herunder, og send mig dine bud på hvad der er centralt.

Opstart: 2024 København, datoer på vej

Pris: 20.000,- (+ moms), for psykologer der ikke er momsregistrerede eller hvor arbejdspladsen ikke skal betale er prisen 20.000,-

Hent fulde beskrivelse her

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​GRATIS INFORMATIONSAFTEN

Denne aften kan du høre mere om den kommende supervisIonsgruppe og har mulighed for at stille spørgsmål og møde eventuelle andre deltagere. det hele foregå i lokalerne på Vesterbro, hvor gruppen også afholdes.  jeg byder på kaffe/te. deltagelsen er uforpligtende, du tilmelder dig ved at sende mig en besked nedenfor og skriver 'introaften' i beskedfeltet.

Dato og tid: 30.5.2024 kl 17-18

Sted: psykologhuset vesterport, vesterbrogade 40, 4. sal

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

  • ​Cand. Psych.
  • Autoriseret Psykolog
  • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket