Psykolog Morten Halberg

Andre har sagt

“Jeg har fået ekstern supervision hos Morten over en periode på 1,5 år i et forløb på mere end 40 timer. Mit forløb hos Morten har været lærerigt og behageligt. Morten er en dygtig facilitator og jeg er altid gået fra vores supervisioner med gode refleksioner og ikke mindst konkrete input til handlemuligheder.”

“Det er et plus at du er lydhør for hvad vi synes er brugbart i forhold til rammer og måder at gå til sagerne.”

“Ekstremt godt, skalaen er sprængt jeg er generelt rigtig glad for supervisionen og jeg synes du er rigtig god til at passe supervisionen til os, være rar og skabe en tryg atmosfære, styre processen og komme med gode ideer og råd!”

“Jeg vil bestemt anbefale dig til andre. Du skaber et trygt rum, hvor der er plads til alles input, du virker til at have stor viden og erfaring, som er brugbart at trække på, når man er ny i feltet.”

“Det er mega god supervision (og jeg har prøvet en del forskellige supervisorer).”

“Jeg har modtaget gruppesupervision fra Morten i mere end to år i en frivillig terapeutisk forening. Morten har altid formået at give faglig dygtig og behagelig supervision og jeg er altid gået derfra med konkrete ideer, som jeg havde mod på at afprøve.”

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

  • ​Cand. Psych.
  • Autoriseret Psykolog
  • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket