Terapi og behandling

Samtaler med psykolog
Samtaler

Livet byder nogle gange på udfordringer, som gør at vi mister fodfæstet og kan have brug for en samtalepartner, så vi igen kan finde tilbage på sporet. Samtaleterapi har vist sig som en uhyre virkningsfuld behandlingsform, og kan for mange være en betydelig hjælp til en lang række problemer.

Jeg har en bred klinisk erfaring bl.a. med:

 • Forældrerådgivning
 • Parterapi
 • Rusmiddelproblemer
 • Traumebehandling
 • Angst, stress og depression
 • Kriser

Jeg er medlem af dansk psykologforening og autoriseret af psykolognævnet. Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, men modtager gerne klienter henvist af lægen. Hvis du er henvist af lægen, skal du være OBS på, at du så ikke kan få dækket en del af din betaling via den offentlige sygesikringen. Er du medlem af sygesikringen danmark kan du muligvis få tilskud.


Velkommen hos mig

I videoen her kan du møde mig, se hvordan der ser ud her hos mig, og så viser jeg dig vej helt hen til min dør!adresse
 • Morten Halberg

 • Rådhusstræde 3A

 • 1466 København K

Kontakt
 • +45 22 30 19 12

 • halberg@me.com

 • CVR nr. 28610831

© 2021 Morten Halberg.

Alle rettigheder reserveret.