Psykolog Morten Halberg

Terapi hos psykolog med fokus på konkret hjælp

Få hjælp til at komme igennem livets kriser og nedture

Livet byder både på op- og nedture, kriser, glæde, sorg og lykke. Alle følelser kommer i spil, og nogle gange byder livet på udfordringer, som gør, at vi har brug for professionel hjælp til at komme videre. Jeg er psykolog, og tilbyder terapi og psykologhjælp. Jeg er en del af Psykologhuset Vesterport, som er beliggende ved Vesterbro torv.

I min psykolog praksis hjælper jeg dig med at komme igennem de udfordringer, der spænder ben for, at du kan leve det liv, som du ønsker. Måske lider du af stress som følge af et for stort pres på arbejdet og derhjemme, måske står du midt i en skilsmisse, eller måske har du svært ved at være den forælder, som du ønsker at være. Uanset hvad så kan jeg tilbyde relevant kompetent hjælp.

Behandling og terapi hos psykolog med over 15 års erfaring

Jeg har mere end 15 års erfaring inden for mit fag, som psykolog og jeg har gennem årene arbejdet med mange forskellige problemstillinger. Jeg har blandt andet bred klinisk erfaring med:

  • Angst, stress og depression
  • Parterapi
  • Traumer
  • Rusmiddelproblemer
  • Kriser
  • Eksistentielle problemer
  • Supervision psykolog

Sådan foregår samtalen hos mig

Samtalerne foregår i min klinik i Psykologhuset Vesterport, og en samtale tager 60 minutter pr. gang. For familier eller par afsætter jeg dog 90 minutter pr. samtale. Vi snakker helt konkret om din nuværende situation og problematik, og sammen finder vi frem til forslag og ideer, der kan hjælpe dig med at leve det liv, som du ønsker. Min tilgang til psykologhjælp er, at sætte fokus på forandring i dit liv. Det handler om: hvordan-virker-det-for-dig, så du kan komme tilbage på sporet af det du ønsker.

Hvad koster psykologhjælp?

Mine priser følger Dansk Psykolog forenings retningslinjer. En psykologsamtale koster 1200 kr. For familier og par ligger prisen på 1.800 kr. Du kan læse mere om mine priser på behandling og terapi hos psykolog her

Kontakt mig og hør mere eller book en tid online

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål, vil booke tid eller ønsker at vide mere om behandling og terapi hos psykolog. Ønsker du at booke en tid, kan du med fordel gøre det online.

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine ydelser og hvad jeg kan tilbyde dig.

​Tlf.: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM

  • ​Cand. Psych.
  • Autoriseret Psykolog
  • Specialist i Psykoterapi

“Det hjalp mig til at få styr på mine tanker, angst og uro, så jeg fik mere tro på mig selv.”

Se mine anmeldelser her

"Gode redskaber"

Jeg var i et stress-forløb hos Morten. Jeg er nu tilbage på job på nedsat tid, og med masser af gode redskaber til at håndtere min stress fremover.

"Plads til fordybelse!"

Mit forløb hos Morten har været en tid med plads til fordybelse og et ordentligt rum til at kigge indad. Sammen med Morten har jeg kunne reflektere og arbejde med mine udfordringer på en støttende måde. Jeg har sat pris på Mortens vejledning og samarbejde i min rejse mod at få det bedre.

"Trygge hænder"

Kan kun varmt anbefale Morten. Han er helt nede på jorden og man føler fra første færd at man er i trygge hænder . Den indlevelse og samtidige nuanceret måde at anskue tingene på fra forskellige perspektiver var en kæmpe øjenåbner for mig. Tak Morten, fordi du viste mig vejen.

Se flere anmeldelser på Google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 40, 4. sal, 1620 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: 28610831

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 30 19 12

E-mail: HALBERG@ME.COM 

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket