Priser


Jeg følger Dansk psykolog forenings retningslinjer for priser og takster. Længere nede kan du se en prisliste for de enkelte ydelser.

Tilskud:

Hvis du har en henvisning fra din læge, kan du desværre IKKE få tilskud gennem den offentlige sygesikring hos mig. Det forudsætter et ydernummer, som jeg ikke har. Jeg tager dog gerne imod dig, der kommer med en lægehenvisning, du skal bare selv betale den fulde takst. 

Der er mulighed for tilskud gennem Sygeforsikringen “danmark” til ydelser som: Psykologsamtaler, 2 pers konsultationer samt video- og telefon konsultation.

Betingelser og vilkår:

Det er en forudsætning, at du læser og godkender samtykkeerklæring til behandling af dine personoplysninger samt de generelle vilkår som fremsendes efter tidsbestilling.

Ved udeblivelse, eller afbud efter aftalt tid, faktureres det fulde beløb. Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid ved sms eller opkald til telefon +45 2230 1912


Samtaler

Terapi, coaching og psykologforløb

Familie/par samtale (75 min) 1200,-

 Psykolog Samtale (60 min) 1000,-

Video/telefon konsultation (50 min) 800,-

Coaching samtale (60 min) 1000,- (+ moms)

Alle kliniske ydelser så som terapi og psykologbehandling er fritaget for moms, coaching samtaler er derimod pålagt moms.

Studerende, pensionister og kontanthjælpsmodtagere får 10% rabat mod fremvisning af gyldig dokumentation. 

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål så er du velkommen til at tage kontakt. Du kan læse mere om mine samtaler her.

SUPERVISION

Individuelt, teams og forløb

Gruppesupervision 1800,- pr time

Indi. supervision 1200,- pr time

Grupper regnes som 3-8 personer. Hvis du ønsker at lave et supervisionsforløb for dig eller dit team, kan vi lave aftale om det.

Priserne kan blive pålagt moms. Noget supervision er dog momsfritaget, f.eks. hvis der er tale om uddannelsesforløb og supervisionen gives i forhold til behandlingsarbejde. 

Du er altid velkommen til at tage kontakt og høre nærmere om dine muligheder. 

Undervisning

oplæg, temadage og kurser

Undervisning og foredrag 16.000,-

Konsulentarbejde 2000,- pr time

Priserne her er udgangspunktet, hvis jeg skal komme ud og undervise eller holde oplæg. Alle priser pålægges moms, undervisning der foregår som del af uddannelse kan dog i nogle tilfælde være momsfritaget.

I praksis aftales undervisning, konsulentopgaver og foredrag ud fra den konkrete opgave, så vi sammen kan afgøre hvad der er brug for.  

Tag kontakt for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.


adresse
  • Morten Halberg

  • Rådhusstræde 3A

  • 1466 København K

Kontakt
  • +45 22 30 19 12

  • halberg@me.com

  • CVR nr. 28610831

© 2021 Morten Halberg.

Alle rettigheder reserveret.