Autorisa­tions­gruppe

for psykologer

Autorisations gruppen er for dig som er på vej mod autorisation, og som ønsker et fagligt sammenhængende supervisionsforløb. Du får en samlet pakke, med 40 timers ekstern supervision, der er tilrettelagt og målrettet den praktiske efteruddannelse som autoriseret psykolog.

Forløbet giver en ramme, hvor du kan træne og udvikle dine faglige kompetencer som psykolog, og blive fortrolig i arbejdet med systemisk/narrativ og løsningsfokuseret tilgang. I forløbet sætter vi fokus på din faglige og personlige udvikling, den praktiske hverdag som psykolog og på tilbagevendende problemstillinger, vi møder i vores virke.

Det være sig umotiverede klienter, vrede forældre eller vanskelige samtaler – for nu bare at nævne et par stykker. Supervisionen vil altid have jeres praksis, og de sager som bringes med, som sit omdrejningspunkt. Vi kommer til at arbejde med de konkrete problemstillinger, som I står med, og relatere det til overordnede tematikker og psykologfaglige problemstillinger.

Vi kigger også på grundlæggende metodiske færdigheder, som for eksempel alliancedannelse, spørgeteknik og processtyring, og hvordan de integreres i dit arbejde, så du bliver skarpere på din rolle som psykolog.

Hvis du allerede nu vil have indflydelse på, hvilke temaer autorisationsgruppen skal beskæftige sig med. Så se lige videoen herunder, og send mig dine bud på hvad der er centralt.

Opstart: januar 2023, København

Pris: 22.000,- (+ moms), 10 % rabat ved tilmelding før 1. november 2022. For psykologer der ikke er momsregistrerede eller hvor arbejdspladsen ikke skal betale er prisen 22.000,-
adresse
  • Morten Halberg

  • Rådhusstræde 3A

  • 1466 København K

Kontakt
  • +45 22 30 19 12

  • halberg@me.com

  • CVR nr. 28610831

© 2021 Morten Halberg.

Alle rettigheder reserveret.